Jaja...

Jag fryser inte idag. Faktiskt. Helt sant.
Jo, jag lovade ju att berätta om gårdagen. The trip to hell. Town of blood.  Guys with knives. Etc.

Först och främst fick jag gå upp alldeles för tidigt, jag tyckte så synd om mig att jag nästan grinade lite, men insåg att jag kanske kunde ta igen min icke-befintliga sömn på tåget. Vilket jag såklart inte gjorde. Jag hade ju inte räknat med att det skulle regna eller snöa, och tog mina icke-vintriga kläder och frös ikapp med trottoaren. burr.
När jag väl var framme i Västerås blev jag helt förvirrad och hade inte en aning om vart jag skulle, så jag följde mängden och hittade centrum. Västerås har inte så mycket att skryta om på den delen, Centrum består av två gallerior med två olika H&M. Inte imponerad.
Efter lite velande hittade jag även till salongen. Hm. Skumt. Salongen låg i...eh...en lägenhet !(?)
Och hon jag snackat med i telefon var lite småskum, hon var ca 35 (vi kan kalla henne "Bulle"), hade blå ögonskugga överallt, glitter på kinderna och såg förjävlig ut i håret (som frisör får man döma helt fritt). Jag trodde nästan jag gått fel. "Bulle" pratade oavbrutet om hur jag skulle "profilera" mig, hon visade i tidningar där jag kunde sätta in annonser, och tjatade på minst 35 minuter om det.
Sen tröttnade Bulle och stack.

I samma sekund som jag gick utanför dörren bestämde jag mig för att absolut inte hyra stol där. UGH! Dyrt och jävligt alltså.
Haha, det är nu det blir roligt:
Idag ringde dom och frågade om jag var intresserad, och jag sa att jag inte hade råd, men dom fick gärna anställa mig om dom ville. Haha, och det var tydligen möjligt.
Så om jag fattar det rätt så ska jag alltså provjobba någon vecka och så får vi se sen.

Hm. Ja. spännande fortsättning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0