cinnamon bun!

Idag är det kanelbullens dag! 3 för 15 på Ica. Kanelbulle är gott.
Men som vanligt fattar jag inte grejen, varför ska kanelbullen ha en egen dag och inte jag? Jävlarna i kalenderkomittén tog tillochmed bort min namnsdag. Lina är väl inte ett sånt konstigt namn?
Jag protesterar lite lagom och äter torra bravo-kex till eftermiddagsfikat istället. Det är fullkorn i dom. Det fattar jag inte riktigt heller, varför ska dom stoppa fullkorn i redan onyttiga grejer? låt det vara helt onyttigt istället.
Ett tag försökte jag vara jättenyttig, det gick rätt så bra faktiskt, jag åt äckligt fullkornsbröd (ni vet såna där riktigt bajsbruna och torra), massvis med keso och såklart ingen snabbmat alls. Jag gick tillochmed ut och gick innan frukost!
Sen flyttade jag till Östersund, jag var så sockeravgiftad att jag började skaka bara jag smakade på en kaka (hey, that rimes!). Det jag inte riktigt räknat med var att min rumskompis var kock. Jag tror inte jag behöver säga mer än så.
...

Ikväll kommer en tjej hit som jag träffade på pappas 50-årskalas, jag ska färga håret och klippa henne. Det kommer nog ta en jäkla tid. Men det blir ganska kul med skulle jag tro.



//so long suckers!

..
Nej, jag kan inte hålla mig längre, jag måste ha en bulle, trots protesterna. hejja grupptryck!

Kommentarer
Postat av: Ida

Josirru det va en komitté som satt och firade hembakets dag eller va det va, och beslutade sig för att korta ner det till kanelbullens dag! Detta kan va rent på hitt, jag va koncentrerad av att köra bilen från jobbet och memorera va eriks brorsa skulle ha från bolaget. Iallafall, jag har vrängt i mig en och en halv bulle and I liked it!
ps. fullkorns brago är grejt!

2007-10-04 @ 19:30:12
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0