I lost my heart to Yassir

Så var helgen över - igen, och det är skabb-måndag igen. Helgen var trevlig, lugn och fin som bordsmargarin (ja, jag tog mig friheten att rimma lite).
Strömstad är ett finfint ställe, det finns färska räkor och minst ett köpcenter! Vi såg jättemånga brännmaneter. Kristin berättade att jag försökte torka en manet en gång för dom "var så fina då". Tyvärr så består maneter av ungefär 100% vatten, så den torkade bort till min förtvivlan.
Idag ska jag skriva ett "jobbsökarmail" eller CV? Jag vet inte vad det heter, men det känns inget vidare faktiskt. Jag vet ju inte riktigt vad jag ska skriva, det måste ju låta som jag är extremt duktig, utan att ljuga förstås.
 
Jag har inte snusat på hela helgen! Eller ja, bara såna där fejk-snus utan nikotin, och så har jag rökt lite, men bara så jag inte blir galen. Det värsta med att sluta snusa är att jag känner mig attacksugen på allt hela tiden. I lördags köpte jag värsta godispåsen och åt som en gris tills det såg ut som jag skulle föda tvillingar. Så nu har jag satt upp ett slags schema på skåpdörren där jag kan fylla i vad jag äter, antal cigg/fejksnus.
 
Fick lite bilder från evelina när vi var och fotade i torsdags, hon är tokduktig! här får ni ett smakprov. 13316-12

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0