Fredag

Gårdagen var en superb befrielse! Jag älskar fredagar, särskilt dom sista timmarna på arbetsdagen, man står och sliter som ett djur med vadsomhelst och smågluttar på klockan med jämna mellanrum, sen går man hem, och känner sig jävligt befriad och glad.
Hade bara två kunder igår, men vilka kunder! Den första kunden kom klockan tio, släppte ut sitt mörkbruna hundrameterlånga hår och sa "jag vill bli blond", varav min första reaktion var "åh herrejävlar.."
Sagt och gjort, efter tre timmar var hon relativt blond, skitsnyggt! Ska försöka ta med min digitalkamera nästa vecka och fota mina mästerverk.
Den andra kunden är en stammis, skitsnäll tjej som är hysteriskt petig och brutalt stressad jämt. Och jag råkade dra ut på tiden med en halvtimme då jag stått och förklarat ingående för en tjej vad en "avfärgning" var. Stammisen var lagom sur så jag matade henne med kaffe och mariekex, då blev hon glad igen.

Sen på kvällen spelade jag, Emma och Jim kort, drack lite fulgroggar och lyssnade på musik, skittrevligt! Vi spelade "neger och president", jag vann skitmånga gånger. Sen spelade vi "bluff-stop", jag tror jag vann många gånger? Tur i kort otur i...?
Sen varvade vi ner och såg på en film, men stängde av då en kille bet huvudet av en katt.

That´s all folks! Idag blir lugna bananer med! Gött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0