Torsdag!

Jahaja, idag är det torsdag, och imorgon är det fredag. Och sen är det kört i vanlig ordning. Är helt brutalt trött. Tror jag stre för mycket igår, stackars människor, må deras öron förblöda!

Klippte en tant igår, långt hår, hade en miljon sjukdomar som hon gärna delade med sig till mig, kändes lagom intressant, och sjuka människor (som tycker synd om sig själva) har en tendens att alltid sucka innan dom ska berätta något har jag märkt, typ "suuuuck*, ja nu har jag ju fått blåsor under fötterna med...*suuuuck", så jag försökte göra henne lite glad och fin från sina sjukdomar, så jag lockade hela hennes hår så hon såg ut som en prinsessa. haha! Vet ni vad hon gjorde sen? hon kramade mig som tack! Kramade! haha, jag blev helt ställd. En del tar i hand, men kunder som kramar sina frisörer har jag inte varit med om förut.
men hon blev nog nöjd.


Kommentarer
Postat av: Emma

Åhh va gulligt, ja kan lätt se dig stå å krama en tant som är 2 äpplen hög å skrynklig som ett russin i prinsesshår! Haha!

2008-08-07 @ 09:35:19
URL: http://ladychampagne.blogg.se/
Postat av: Anonym

so sweet! :D

2008-08-07 @ 12:31:37
Postat av: Linda

Det är alltid kul med tacksamma kunder =) Tanter brukar ju inte vara de lättaste att få nöjda så en kram måste ju va högsta betyg ;)

2008-08-07 @ 12:42:55
URL: http://mysigbrud.blogg.se/
Postat av: apan

E: jaaa! lelle tanta!



?: ja, litte mysigt var det allt!.



L: ja, eller så är dom asbittra o petiga. haha!

2008-08-07 @ 22:16:52
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0