bläochfy.


Åkte till sudden efter ett halvpissigt födelsedagsfirande. Det var rätt trevligt, vi ringde och terroriserade karlstads lokalradio ett par gånger genom att battla önskningar framochtillbaka. Haha! Sen drog vi i lagom tid till Koriander, glada och halvfulla. Koriander var litet och hippt, trångtsomfan faktiskt. En karl kom fram och presenterade sig som "singel, 30 plus" och frågade ut oss hurvida vi var singlar eller inte. När det kom fram att jag var singel frågade han lite diskret om vi skulle hångla lite. hahaha! Inge töligt oblyg. Träffade Dan och hans polare och vi dansade lite disco. Fett med bra.

Nejvafan, jag är fortfarande lätt bakfull och snortrött, och det ser ut som fan här. Kan ingen komma hit och städa lite rå? schysstaaa?



(Tog bort första delen av inlägget, tror jag låter bli min släkt, dom får stå för sina åsikter själva)

Kommentarer
Postat av: Kajsa

släktingar (speciellt de med fler år på nacken) verkar vara sådär trångsynta. har själv haft såna diskussioner. och sen kan det ju komma kommentarer som "ja nuförtiden är det ju så populärt att vara bög också, det fanns inga bögar på min tid. konstigt konstigt"
öööh. det kan inte ha nåt att göra med att det inte var så accepterat på 40-talet kanske?

tjockskallade människor vettu. inget att bry sig om. tacka vet jag vår generation, vi är ju bäst. :)

2008-02-17 @ 13:00:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0