föggler å fesk

Idag sken sola i öga på mä när ja tette ut i fönstre. Uuu va härlit vettu, fögglera kvettrer o myrera får onger! Nu ä dä vår, bannemig.

 Efter att ha varit datorlös i cirkus en (eller två?) månader och blivit stamkund på bibblan, kan jag nu kungliggöra (haha, kung-ligg)  att jag fått den förbenade datorn! Jag känner mig nöjd helt enkelt. Jag vill bygga en flotte med hela Sven-ingvars, Herreys och hubba bubba och ge mig ut i Vänern - så nöjd är jag.

Idag är det alltså meningen att jag ska börja packa. Jag vet inte vart jag ska börja, det är saker överallt. Det blir i särklass årets roligaste flytt, "vilse i kartonglådan", "vilse i hissen", eller "förlorad i  garderoben".


För er som längtat lite efter en helgrapporten kommer den i vanlig ordning:

Jag och sudden hade gått och längtat hela veckan till lördagen, vi skulle flyttstäda lite hos henne, käka lite götta, sminka oss i tid och bleka barret på henne. Det gick precis som planerna, allt var lugnt, fint och lite bärsande emellanåt. Tills vi skulle åka med busshelvetet, som var proppfull och vi vägrade ta en svarttaxi och väntade snällt på en extrabuss. Bussen kom 45 minuter försent, och suddens karl, Erik, var helt hysterisk och krävde att vi skulle få åka gratis. Det fick vi såklart inte. Erik blev sur, och fortsatte att vara det, även medhavda Glenne blev lite grinig. Dom ville skippa utekvällen helt och åka hem igen. Det ville inte vi, så vi knödde in oss på Glada Ankan och lyckades dansa lite disco iallafall.
Haha, just det, jag träffade min gamla fanclub, Tofflan med. Har inte sett honom på minst två år. Han tryckte upp handen i ansiktet på mig, viftade med fingrarna och halvskrek "Titta titta, jag har förlovat mig!!" Jahaja, grattis! Jättekul Tofflan - sa jag. Sen började han bröla om vad jag gått miste om, och "det kunde ju ha varit vi". Ja, tjena.
Kul kväll men kort.

//Peace!

Kommentarer
Postat av: Danne

Han hade säkert förlovat sig bara för att han trodde att du skulle bli avundsjuk, så nu får han dras med nån gammal brud som han knappt örker titta på. japp så tror jag det är.

2008-02-11 @ 11:31:56
Postat av: apan

haha!! det hoppas jag sannerligen inte... eh.

2008-02-11 @ 14:08:51
URL: http://sugarmonkey.blogg.se
Postat av: Kajsa

vad ovanligt att dom gubbarna blev upprörda :D
tur att ni är glada och käcka så att det jämnar ut sig lite! görsnygga kort på bdb. you are gorgeous!

2008-02-11 @ 16:25:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0