dött djur eller inte.

Vegetarianer äter inte kött. Veganer äter inte kött eller något som kommer från djur.
Så långt har jag fattat, det jag däremot inte fattar är varför det finns vissa (främst) veganer och vegetarianer beter sig som hysteriskt kristna amerikaner som absolut vill omvända alla dom träffar. På ett sätt förstår jag varför dom vill omvända en, det är ju synd om djuren, köttet fastnar i ens tarmar osv, men det är ändå ett val jag gjort att äta kött, och hade jag velat sluta hade jag antagligen gjort det för längesen. Däremot tycker jag det är fruktansvärt otrevligt med folk som totalt dömer ut en som dumhuvud bara för att man äter döda djur. Som pekar i ens mat och kvider "åhhhh, hur kan du äta det dääär, bläää, det är stympade kalvar."
Jag vet vad jag äter, som sagt det är ett medvetet val som jag inte vill vara utan. Jag gillar kött, det gör mig inte till en sämre människa (eller jo, kanske pyttelite). Missförstå mig rätt, jag har ingenting emot vegetarianer eller veganer, så länge folk inte sitter och pekar i maten och gnäller om nermaldt skelett och djurstympning, och nu menar jag såklart inte att  alla vegetarianer/veganer är såhär, men det finns tyvärr folk utan vett varesig dom äter dött djur eller inte. 
Jag äter kött, jag skiter i vad du äter.


//fred och kärlek


Kommentarer
Postat av: Ida

du verkar ha träffat ngn helfrän person... Lite fjantigt låter det, att sitta och säga sådär. Fölk.

2008-01-05 @ 19:53:24
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: Kajsa

heja dig! folk har rätt till vilka åsikter dom vill, men dom kan gärna behålla dom för sig själva och sluta försöka ge sig på andra som inte innehar samma uppfattning. peace man!

2008-01-06 @ 15:19:13
Postat av: hanna

hahaha...go lina!!!

2008-01-07 @ 19:24:20
Postat av: apan

ida: ja, det finns så jäklans mycket idiotos!

kajsa: ja, folk är idioter när det kommer till sånt där. det är oartigt! det borde dom fatta.

hanna: haha, yeah!

2008-01-08 @ 11:14:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0