Klor-Lina

Idag drack jag av misstag lite klorin. Eller drack och drack, jag snusade lite klorin rättare sagt. Efter fem minuter mådde jag lite lätt illa och efter det spydde jag som en kalv, blod, jag spydde blod! Jag fick världens panik och ringde mamma, hon tyckte att jag skulle ringa till vårdcentralen, men efter lite febrilt letande hittade jag ingen jävla vårdcentral att ringa till, så jag försökte läka migsjälv genom att hinka en liter mjölk. Sen mådde jag bra igen.
Dagens tips alltså - drick inte klorin, då spyr man blod.



ja, okejdå, här är berättelsen hur jag lyckades få i mig klorin; jag städade hela salongen idag, såg ju förjävligt ut. Och igår råkade jag spilla ut en halv flaska med toning på golvet och det blev riktiga mördar-fläckar på golvet (bildigt talat, såg ut som ett massmord..) Hade inte en aning om hur fasen jag skulle få bort skiten, då chefen tipsade mig om KLORIN!
så jag hällde klorin på halva golvet och (låtsades som om jag var i ett badhus en stund) och sen vips, var fläckarna borta!
skitsmart alltså! Det som var mindre smart var när jag blev lite lätt sugen på en snus och "glömde" tvätta händerna efter instoppet, och voilá! Lina åt klorin! Nästan lika smart som den gången jag limmade ihop öronen med superlim, men det tar vi en annan dag.

Kommentarer
Postat av: Anonym

whaaaat? vad läskigt! hur lyckades du med det??

2008-07-24 @ 21:50:53
Postat av: Linda

Usch det där lät inget bra du... Tur att de löste sig genom att dricka mjölk. Du får ringa sjukvårdsrådgivningen nästa gång du inte hittar någon vårdcentral...

2008-07-26 @ 12:38:07
URL: http://mysigbrud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0