helgrapport

Ja, jag har pysslat hela dagen med bloggen, man hamnar lixåm lite i trans, helt plötsligt var klockan på tok för mycket och jag fick ont i magen. Dessutom är jag inte ens helfärdig, kanske nästa vecka. Åsikter av alla slag är hemskt välkommna.

Här kommer helgrapporten som utlovat;
Helgen råkade av misstag faktiskt börja redan i torsdags för dom lyckliga jävlarna som faktiskt hade ledigt på fredagen (det hade inte jag, skulle absolut stanna hemma), jag hade varken öl eller kläder, men sällskapade lite lätt med församligen som trillade in för att "ha förfest till midsommar."
 Helt plötsligt satt jag med ett vinglas i handen och skrockade lite lätt, och utan att jag visste ordet av det så stod jag utanför sjökrogen och spydde och härjade som en fjortonåring. Vakten vägrade släppa in mig, men på något konstigt vänster så kom jag in ändå, jävligt suddigt minne, dock minns jag att jag tappade bort min favorittröja som jag haft i ägorna i fem sex år och det bölade jag järnet för, Fia var snäll och tröstade mig lite

apan: brööööl, jag har tappat bort min favorittröja!! har haft den typ i fem sex år...
 fia: ja men det går nog säkert att fixa imorrn, ring och kolla då.
apan: (hulkandes) men det är ju inte deeet dä handlar om...
fia: nehe? vad är det då?
 Lina: det kanske är dags att köpa en ny tröja om jag haft den i fem sex år...

Sen träffade jag även på chefens bror och drev järnet med honom, han hatade mig lite. Inte sådär skitsmart kanske, men förhoppningsvis var karln fullare än mig.

På själva midsommarafton var jag lätt bakfull, sket i att duscha, och sminkade mig på två minuter, sen bar det iväg till jobbet. Blodsprängda ögon är tydligen inne igen har jag hört.
Gjorde dock mitt bästa försök till att se så pigg och glad ut som möjligt ("jagärintebakfull,jagärintebakfull"). Efter två minuters ankomst drog chefen in mig på kontoret, rotade i sin väska och väste "lina, du luktar sprit, här har du två tuggummin."
Jag har nog aldrig skämts så mycket i hela mitt liv. Skäms än. Aldrig mer ut på jobbdag.
Skämdes så mycket att jag ville ligga inne i sängen och läsa Bamsetidningar hela kvällen istället för att äta sill.
Så blev icke fallet, däremot åt vi massa god mat , drack lite bärs (var dock väldigt måttligt den här gången) och hade en liten hemmafest tills vi drog vidare på andra äventyr. Mycket hjärtligt kul!

//peace!


Kommentarer
Postat av: Räv

"lina, du luktar sprit, här har du två tuggummin."

Lite pinsamt -_-



När kommer du till KD så man kan få en bra och billig klippning ? :D

2008-06-22 @ 23:52:33
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: apan

haha, ja, inge pinsamt!

kommer vecka 29 (när nu det är?) ja, rätt snart iallafall! :D

2008-06-23 @ 08:36:05
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0