full i fan.

Vaknade prick 7.55 (fem minuter innan jag brukar gå upp m.a.o) imorse och kände mig vrål-bakfull, det bara snurrade i huvudet.  Lite konstigt med tanke på att jag var helt sober igår. Tror jag blev helt hög på målarfärgen.
Nykter - men full i fan.

Längtar faktiskt lite till på måndag. Ska bli skitsköjj med en praktikant! Kan knappt bärga mig. Jag ska lära henne allt jag kan, ge henne lite tips på hur man blir världsbäst, precis som jag. Jag kan faktiskt avslöja dom bästa sättet till att bli skitbra;

- skryt. Överdriv. Såklart på ett så svenskt och snällt sätt som möjligt, men ju mer man intalar en kund om att man är vrålbra, kanske att man klipper på ett "speciellt" sätt, så blir dom oftast helt till sig. Sen brukar jag alltid tala väldigt högt och tydligt, så att folk fattar att man vet vad man snackar om. Stå lite bredbent, undermedveten makt. Aldrig armarna i kors eller i sidan. Gestikulera, men inte för mycket. Sen brukar jag alltid försöka knyta band till kunderna, t.ex ge en komplimang, " vilken snygg väska! vart har du köpt den`?" Det funkar varenda gång. Svär inte.


Hittade förresten en jätterolig bild på mig som 16-åring, och för att citera blondinbella, "söt va?"


Kommentarer
Postat av: Kajsa

übersöt faktiskt!

2008-11-16 @ 15:57:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0