Helgskoj!

Tjenare alla monsterdiggare!
Idag är det lördag. Igår var det fredag. Och det var ett rent helvete för min egen del. I torsdags hade vi våran vanliga städ-dag. Emma var jättegullig och ställde ett glas med vin på mitt skrivbord med en gullig liten lapp till. "AWWWW" tänkte jag och gick runt och sippade på bästa vin-vis. Ett glas vin hade varit helt okej. Det hade jag nog kunnat leva med, värre blev det när Anne-lie kom upp och vi alla satt och tjötade, och dessvärre förvandlades ett glas vin till 150. Precis som Jesus gjorde, fast det här var en bag-in-box. Rena trolleriet.
Och igår mådde jag alltså som en säl. Säl-dåligt. Bakis som en enarmad enuck. Stackars min praktikant (Alina) som fick dras med mig och alla mina vråltörra skämt hela dagen. Drygare än Yes. Yes.

Nåväl, igår blev det lugnt, vi satt och spelade monopol på x-box, och jag kom faktiskt två för oväxlings skull. Idag ska vi låtsas slå in julklappar för att få julstämning. Emmas idé såklart. Alltså, vi ska slå in fejk-paket, så att vi kan lägga något under granen. Ska bli spännande.

Have a najs helg!

Kommentarer
Postat av: Emma

Hahahaha men du fåre ju å låta jääätekonstigt att slå in fejkpaket ;) De kommer bli grymt skaru se!

2008-11-22 @ 12:26:48
URL: http://ladychampagne.blogg.se/
Postat av: Kaka

Fejkpaket alltså, den var ny...

2008-11-22 @ 12:34:36
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: apan

emma: haha, ja, men det är faktiskt lite konstigt. Men mysigt. ;)



kaka: haha, yeah!

2008-11-22 @ 12:51:40
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0