lanolin.

Idag blev det alltså klart att praktikant-tjejen börjar på måndag. Jag tror jag kommer att gilla henne, hon sa att hon hade varit på arvikafestivalen sex år i rad, då smälte jag som smör. En synth-tjej! Det är det absolut bästa raggningstipset på mig, säg att du gillar synthmusik så blir jag din.
Det roliga är ju att vi nästan har samma namn, hon heter som mig, fast med ett A i början. Kommer bli stor förvirring bland kunderna.
Fick order från chefen idag om att storstäda salongen, nu när vi skulle få fin-besök (praktikanten). Ja,ja, jag hade inget bättre för mig och kunde lika gärna "go all in" som det heter på engelska. Det gjorde jag med råge, all in alltså. Jävlar vad rent (ren, sa älgen!hahaha) det blev. Det blev så fint att jag ville att hela salongen skulle blänka. Så jag drog helt enkelt på lite golv-polish. Jag polerade hela jävla golvet alltså. Har ni polerat ett golv någon gång? Näe, inte jag heller. Jag fattade faktiskt inte riktigt hur jag skulle göra, så jag sprutade helt enkelt ner hela golvet med den där polishen, blev skitblankt och fint. Lyste som självaste Betlehem. Tyvärr blev det även halt som en skridsobana. Och där gled jag runt, med mina brutalhala-skor som en riktig hockeymorsa. Får nog förvarna mina kunder om halt golv i ett halvår framöver.

Vad fasen ska jag sysselsätta en praktikant med i två veckor förresten? Ge mig tips, eller säg att du är synthare.





Kommentarer
Postat av: Kaka

Minns när vi var 17 och du skulle byta namn till Alina, men jag(mkt jag iaf) övertalade dig av ngn anledning att inte göra det (tänkt va svåårt för mig att komma ihåg vad du heter, och du är ju född och van vid att heta lina blabla. Stor skilland liksom, haha)

2008-11-13 @ 20:25:55
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: apan

hahaha!! Det har jag inte ett minne av. Jag ville nog heta massa saker när jag var litten.

2008-11-13 @ 20:31:42
URL: http://sugarmonkey.blog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0