Lönnig.

Känner att det börjar dra ihop sig till en ny tjock-period. Med andra ord, jag blir sugen, extremsugen, äter som ett ko på grönbete. Och det får inte hända, jag tänkte ju spara mig till jul och köra på tjockiseran då istället, då är det ju helt lagligt. Jag fattar inte att det finns folk som faktiskt gör julmaten "smal". Helt sjukt, jul är enda gången på året då man får lov att bli lika tjock som tomten och äta vrålgod mat.

Så, bantning (nejnej,jag vet, det heter inte bantning längre utan "ändrad kost") innan Jesus födelsegallej alltså. Frågan är ju hur jag ska göra det den här gången? Har prövat i princip alla dieter som finns och jag är alltid för lat för att orka slutfölja dom.
Sen tycker jag det är rätt töligt att laga mat. Dock är jag lite nyfiken på Cambridgemetoden. Man äter bara typ soppor, fast då måste jag byta ut lunchen till tuggbar mat annars blir jag väl helt galen.
Äh, jag vet inte, har ni några andra idéer? Typ donera en njure eller nåt? Då borde man ju bli lite lättare.

Kommentarer
Postat av: Natalie

Haha... jag brukar köra på mackor. (Vet att det verkligen inte är nyttigt, men när man är ensam är det ju typ helt värdelöst att laga mat alls...) Kaffe? Tvinga sig att lära sig dricka det?

2008-11-25 @ 10:59:17
URL: http://natta-myown.blogspot.com/
Postat av: Fanny

Sluta käka socker. Alltså inge kakor, godis, läsk, saft, snacks eller andra onyttigheter, heller inte lite socker/honung i kaffet/teet, ingen oboy, inga söta flingor, ingen juice (käka riktig frukt istället) osv. Morötter mättar bra om man är sugen på nåt...

2008-11-25 @ 23:29:39
Postat av: apan

natalie: mackor is the shit, särskilt såna där ostfrallor! Mm...ooossst...



fannY: men vad säger du? får jag inte äta NÅT?? Då kommer jag ju att svälta ihjäl... tror jag hugger av ett ben istället.

2008-11-26 @ 08:50:17
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0