byxera

Har trots min sjukliga trötthet fått lite grejer gjorda idag.
- gick till affärn och köpte trefemmor och vaniljsås.
- städade mitt rum
- badade och tvättade håret (!!)
- klippte Ansan
- drog ur kort ur mitt fotoalbum
- nästan läst färdigt en bok.
- tvättat.


Inte så jävla dåligt faktiskt.
Förut när jag gick till affären slogs jag av en tanke, jag borde köpa nya byxor. Jag hatar byxor, har alltid kjol, men detta var alltså ett undantag eftersom jag var på tok för lat för att orka med hela klädsprocessen, så det fick bli byxor, t-shirt och min gigantiska jacka som döljde min luffar-look. Byxjävlarna var dock skitstora, och tröjan var för liten, så det var ett jävla projekt att ens ta mig till och från affären. Byxorna åkte ner, tröjan upp och kassen var skittung så jag fick stanna var femte minut för att dra upp byxorna, ner tröjan och ja, ni fattar.
Var tillochmed och kikade på byxor i fredags, har skitsvårt att hitta byxor som ser någorlunda hyffsade ut på mig med. Har enorma höfter, korta ben, tjocka lår och en platt (men bred) röv, så dom enda byxorna som ser lite hyffsade ut på mig är ifrån Vero moda, jävla skitaffär.
 Eller så skiter jag i byxorna och köper asmånga kjolar istället. I sjuan var jag "slips-Lina", kanske borde satsa helhjärtat på att bli "kjol-Lina" istället.
Äsch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0