flygare

Klippte en sjukt snygg kille idag, han fick en sjukt snygg frisyr. Jag blev så till mig att jag nästan frågade om han ville föda mina barn. Fast det går ju inte förstås...
Man måste ju vara profsionell.


Jag fick värsta hostanfallet idag, ni vet, när man inte kan sluta hosta, man bara hostar o hostar, och man försöker att inte hosta, men det bara bubblar upp och man hostar ännu mer så att tårarna sprutar åt alla håll och man tror att man kanske ska dö tillslut (oj vilken lång mening!). Och varför får man alltid såna där skitpinsamma hostattacker när man minst behöver det? Hade just avslutat en behandling och skulle ta betalt av kunden, då började jag hosta, och det gav sig inte, jag bara vrålhostade, och mitt i helvetet ringde telefonen och jag brölade "Hooooooosssst, hooooossst, ursäääktaa...hoooost, ring..snart...hostar". sen attacksprang jag in i fikarummet och hostade ännu mer, min kund såg skiträdd ut och började prata om Kan Jang. Det blev verkligen pannkaka av allt, total kaosröra. Det värsta var att kunden inte ville gå efter att hon tillslut betalat utan stod kvar och pratade om sina statistjobb medans jag satt och försökte febrilt tvinga ner hostan i normalläge.
Ja herregud.
Och dom kommer alltid så olägligt, precis i rätt tillfälle (hostattackerna alltså) då det inte får hända. Minns en annan gång då jag fick värsta hostattacken, då var vi på guidad tur på ett museum. Haha!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0