massiv magsäck.

Har just kommit hem från julbordet! Jävlar vad gott det var.

Förra året fick jag lära mig en världsnyhet, hur man äter julbord korrekt. Man tar alltså fisken först! All kall mat först!! Fantastiskt. Förut har jag alltid blandat allt hejvilt, men på det här sättet blir det ju mycket smidigare.

Åt mängder av grevad lux. Jävlar vad firre jag tryckte i mig. Diskuterades vilt vad som var skillnaden mellan greve lax och kallrökt lax. Smakar nästan samma sak ju.

Och jävlar vad kött jag åt. Minst ett kilo (med några marginaler) olika djur. Häst, älg, lamm, får, hjort (!!), gris, ko, hund. Typ allt. Sen avslutades hela kalaset med tre olika tårtbitar.

Ser höggravid ut för tillfället och räknar med att jag inte behöver äta nåt förräns julafton.



massive tallriken. Ångrar mig att jag tog potatis. onödigt.


efterrätt. Finn ett fel? hittade massa brie-ost och ädelost som jag mosade på. HAHA. passade inte alls bra till resterande tårtor.


Kommentarer
Postat av: Magnus

Det är inte maten du äter emellan jul och nyår du blir tjock av, det är den emellan nyår och jul .P.

2009-12-13 @ 22:14:36
URL: http://magnusevangeliet.blogg.se/
Postat av: apan

haha! true!

2009-12-14 @ 10:52:39
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Karin

Gravad lax har legat i salt och socker några timmar och rökt lax har rökts helt enkelt. There you have it ;)Sjukt viktigt

2009-12-14 @ 14:39:55
Postat av: Maria [Fotoblogg]

Snygg design

2009-12-14 @ 14:58:30
URL: http://mariaholgersson.blogg.se/
Postat av: apan

karin: fan va bra!! ska komma ihåg så jag kan berätta det på julafton!



2009-12-14 @ 21:49:10
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Karin

Skönt att man kan hjälpa till ;)

2009-12-15 @ 10:23:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0