storstadsfavoriterna.

Vet ni, imorrn kommer hela björnligan, mina favoritbrudar hela vägen från Karlstad för att hälsa på mig och tvångsfira min födelsedag (den är på söndag, glöm inte!). Ska bli vrålkul! På fredag ska vi sippa lite och känna oss allmänt kulturella, snacka skit och eventuellt sjunga falskt i dåliga låtar. På lördag blire väl lite mer gallej, så att säga.
Klippte en unge idag, han var så jävla jävla jobbig, var nära på att klippa honom i örat ungefär fem gånger för att ungjäveln inte satt still. Varför kunde inte mamman stått brevid och piskat honom lite? Jävla stil! När mina kinder var lika röda som ett babianarsle gav jag faktiskt upp och överlät skitungen till chefen. Ungar har ingen respekt alls för mig, konstigt.

Jävligt dryg vecka på jobbet, skitlugnt verkligen. Har mest suttit och tjattrat med Lina (praktikanten, inte migsjälv alltså). Men imorrn äre fredag, värt!

Ikväll skall jag spela biljard med en skitsnygg kille. Kul! Han kommer att få storstryk. Eller jag.

//Pees

Kommentarer
Postat av: Kreten

vad snackar du för dynga då? "eventuellt sjunga falskt i dåliga låtar." klart som fan vi SKA göra det, inget kanske :D yey :D

2009-02-20 @ 12:21:09
URL: http://raaff.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Grattis på födelsedagen! Njut nu av din ungdom och ha en underbar skitrolig födelsedag med massa god mat och fina presenter och allt annat som behövs för en perfekt födelsedag! Hurra! Kramar

2009-02-22 @ 02:23:39
Postat av: tk

thumb.gif" rel="nofollow">http://grattiskort.com/resource/picture/fodelsedag/fodelsedag1thumb.gif

2009-02-22 @ 07:39:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0