Benjamin

Benjamin Buttons otroliga liv var jättebra! Dock lite trögstartad, men helt värd! Synd bara att jag hade så extremt höga förväntningar på den att jag inte kan låta bli att bli lite lite besviken ändå. Men jag skulle iallafall ge den 4/5, och vilka vrålballa effekter! Det var rätt spännande att se Brad Pitt som en skrumpen liten gubbe med strupkatarr! Hahah!

Sen så har jag även hunnit med att glo på två filmer till (inte på bio dock), Changeling i regi av Clintan! Den var vrålbra! Jag hade förväntat mig ett litet halvdassigt drama med en gråtande Angelina Jolie. Angelina må vara snygg som få, men hon brukar även vara expert på att välja askassa filmroller. Så jag blev jävligt överraskad, jättebra film, skitbra spelat och ja, se den! 5/5 (jag älskar att låtsas vara någon slags filmrecensent, haha!)

Den trejde filmen jag såg hette "Pleasantville" anno 1998, den handlade om en göllegöll Tobey Maguire och hans syster (Reese witherspoon) som hamnade mitt i en 50-tals-idyll tv-såpa. Bra upplägg, sådär bra film. Helt okej, men lite förutsägbar. Perfa söndagsfilm när man inte vill överanstränga dom sista hjärncellerna.
3/5.


Nu måste jag kila fortsomfan till jobbet och platta håret! Bajs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0