fel av astrot

Snodde med mig ett par av Emmas tidningar imorse, som jag har mobbad henne för "amelia", i hemlighet diggar jag amelia, trots tantvarningen, men tro mig, jag kommer säga att jag bara skojjade om ni konfronterar mig med det.

Men i allafall så stod det om Astro 2009. Nytt år, nya förhoppningar lixom, det stod att jag skulle antagligen få vara bitter och singel i ett år till, fan. Det stod även att jag faktiskt borde flytta till Haparanda och skaffa mig en lama-farm med en finsk liten gubbe.
Det som förvånade mig mest var nog faktiskt om "Karriären", det stod att jag skulle få en fett med bra ekonomi och ett skitbra jobb detta året! Tjohej!

Astrot ljög nog lite iallafall. För chefen ringde och ville ha ett litet "snack" med mig, jag blev snor-nervös i vanlig ordning, men hoppades i smyg att jag kanske skulle få sparken eller nåt annat trevligt. Men, det var faktiskt ännu värre, jag ska börja få jobba i chefens salong. Med chefen. Och dom skulle höja min lön med fem hela spänn! Dessvärre skulle dom ta bort min provision helt, mao dom skulle sänka min lön - rejält istället (fast det sa hon inte, utan det räknade jag ut helt själv).
I samma stund hon kläckte det så var jag en millisekund ifrån att knivhugga henne till döds med den slöa saxen. Långsamt och sakta, blodet skulle forsa mellan hennes öron. Sen skulle jag göra en pinata av hennes inälvor och grilla hennes ögon lite.
Jag ska börja jobba på hennes salong i februari. Hon sa att jag inte fick säga till mina kunder att jag skulle börja jobba där, det tänker jag göra ändå. Helvetesjävlarpiss, kan inte tänka mig något värre faktiskt.

Nytt år - nytt jobb; chefens slavdrivare. Kommer jag någonsin att få klippa igen, eller kommer jag bara att få sopa hår och servera kaffe?
Måste ha nytt jobb. NU, innan jag opererar mina öron till bomull.

Kommentarer
Postat av: Kaka

varför skulle du inte få säga till dina kunder?

2009-01-07 @ 21:11:06
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Sara Hell

men ÅNGEST!

jobb måste vara det värsta som finns. har man jobb har man ångest har man inget jobb har man ångest. BLÄ.

2009-01-07 @ 21:20:11
Postat av: apan

kaka: för att dom ska "stanna" på min salong.



sara h: ja, litte! kan man inte bara få tag i ett vettigt jobb med vettig lön, och liiiite liite vettigare chef?

2009-01-09 @ 08:48:34
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0