arvikafestivalen 2009.

Godmorgen!

Ich bin sitting here with unt cup of kaffe, jah? Arvika sehr gut, bravo bravo.
Japp, som ni säkert kan lista ut på min hemmagjorda tyska så är det dags för arvikahärj under dom kommande dagarna. Skall bli extremt spännande att se om jag pallar trycket, eller om jag är för gammal och bara klagar på allt. Det var trots allt tre år sen jag var på en riktig bajsfestival sist. Men det ska nog gå bra. Dock så har jag inga gummistövlar! Bajs. Det är nog det som oroar mig mest, no gummistövels = sjuk tant = elak tant. Och ingen vill väl dra på sig ett rejält åderbrock en sådan här sommar va?

Och så har jag inte packat, nåt. Nada. Lite osäker på vad jag ska packa, och hur jag ska packa, och i vad. men som vi säger i värmland, dä ordner säj! o ordner dä sig inte så kvetter det.

Oh! Och lite festivalångest har jag oxå, jag är trots min höga festivalålder lagom rädd för synthare och knarkare. Mest knarkare, dom skulle ju faktiskt kunna övertala mig till vadsomhelst, lite amfetamin kanske? Och där skulle jag stå, kort och småfet, skakandes på mina knubbiga knän och gråta, tacka ja, för att jag absolut måste hänga med i svängarna. Sen kommer jag gå vilse och hamna bland ett gäng medelålders män med mustach och haschplantor, och dom tvingar mig att äta upp alla haschplantor. Vaknar upp på en bajamaja som är vält.
Fast nu är jag kanske lite väl långsökt... 


Uppdaterar på söndag, eller närmsta dator jag hittar! Pözzah.

Kommentarer
Postat av: NAISY- Anna i landet Upp och Ner

Det låter som ett rimligt scenario. Kanske du till och med har mustasch själv när du vaknar?

2009-07-04 @ 03:39:07
URL: http://naisy.blogg.se/
Postat av: Alina

Godnatt! =)

2009-07-04 @ 04:06:13
URL: http://musicrecord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0