matmor.

På sistone har mitt intresse för matlagning växt oerhört. Särskilt för olika gratänger och pajer. Jävla skojj faktiskt! Och det blir ju ännu roligare när man är sjuk och smaklökarna har gömt sig i svalget, inget smakar ju nåt. Kommer det bli gott? kommer det bli en katt-a strof?
 Som vanligt när jag gör något så ska det gå fort och bli asbra. Blir det inte det så växer det troll i öronen och jag blir fly förbannad. Helvete.

I skrivande stund ligger en broccoligratäng i ugnen, broccoli, pasta, bacon, senap (??) och överdrivet mycket ägg.


hoppas den är godare än den smakar, nej, ser ut, hoppas den blir godare än den ser ut. Nu ser den ut som en kattspya. uäk.

Kommentarer
Postat av: Anonym

"Som vanligt när jag gör något så ska det gå fort och bli asbra. Blir det inte det så växer det troll i öronen och jag blir fly förbannad. Helvete."



hahahaha kan inget annat än instämma till 100 procent! det är hårt att vara lagom lat men ha sjukt höga förväntningar på resultaten :D

2009-07-07 @ 15:25:47
Postat av: apan

haha, ja precis! fort skare gå och bra skare fan bli!

2009-07-07 @ 15:59:38
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Hemmel

Uuuh, ser smaskigt ut, dock broccoli är ingen favorit direkt! :P Jag hemlade förbi dig på Arvika jag, hemligt va! =)

2009-07-07 @ 16:13:23
Postat av: apan

hemmel: broccoli är coolt! damn you broccoli! HAHA.Men vafan hemmel, då får du träda fram ur ljuset och avslöja dig. Ingen gillar en hemlis.

2009-07-07 @ 16:32:11
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Hemmel

Alltså, Ris alltid Uncle Bens och Broccoli kollar jag noga som faen, kokade ris, kom upp larver ur kastrullen när jag körde något billigt märke. Sen samma med broccoli, köpte färska en gång, köper bara frysta nu, de få gånger jag äter! :P Va, blir ju inge hemmel om jag inte hemlar styggt! :D

2009-07-08 @ 01:07:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0