Politiskkorrekt

Har börjat läsa Kissies blogg, vet inte varför, fruktansvärd meningslös blogg, och hennes intelligenskvot ligger ungefär i samma nivå som en cola-burk. Herrejisses, ett tag funderade jag på om hennes korkighet var ett pr-knep, lixom spela knasbrud. Ta Silvstedt, folk brukar säga att hon bara "spelar" kork och att hon egentligen är vrålsmart affärskvinna. Men nja, jag vettefan faktiskt, hon kanske bara har haft jävligt mycket flyt? Och varför i helvete vill man överhuvudtaget "spela" korkad egentligen? Det är ju bara pinsamt.

Idag skrev hon något om att det var "Politisktkorrekt" (okej, jag gillar inte särskrivning och brukar skriva ihop nästan allt, men tillochmed jag vet att "politisktkorrekt" är två ord) att tycka att Marilyn Monroe var snygg. Va? Är det PK att tycka någon är snygg? Jag tror hon missade lite där, hon borde antagligen hålla sig borta från PK grejer, för resten av livet.

Säga vad man vill om Kissie, men jag tippar på att hennes blogg är poppis endast på grund av att bruden är så jävla grinig och elak, hoppar på folk samt att hon har ett storhetsvansinne som får mitt att likna en öh...fyrklöver.
tja, dä finns fölk te allt. suck.

Kommentarer
Postat av: Kaka

Har läst lite där och tänkt nämna det på min blogg. Men så kom jag på varför jag inte skulle göra det, nämligen pr. Vill inte ge henne fler besökare, man mår bättre av att inte läsa. Btw, du kan ju läsa vad hon tyckte om gatumusikanter..

2009-07-13 @ 20:06:27
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Sara Hell

men alltså LÄS INTE kissie! har slarvat in där typ två ggr och suttit där och gapat över den fördomsfulla dumjävla ytliga total clueless och ICKE pk:iga brudjäveln!!!! varför varför vill folk läsa? huääk.

tacka vet jag kenza, hon är ju grym på allvar ;)

näst efter sockrade apan då...

2009-07-13 @ 22:33:29
Postat av: apan

kaka: haha, jag tror inte det gör till eller från, och förhoppningsvis är mina läsare så smarta att dom inte läser dreten. ;)

jo, jag läste, och en liten del av mig dog inombords. Hon lär ju ha en diagnos eller nåt?



sara h: nejförfan, jävla dretbrud är hon, men jag skyller på extrem rastlöshet, får väl hitta någon annan idiotbrud att glo på. höhö.

kenza? kollade henne förut idag, och jag tycker hon är skittråkig, då läser jag hellre blondinbella, eller Hanna Fridén! Hon är asbra!

ja, näst efter mig såklart. ;)

2009-07-13 @ 23:11:57
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Sandiza Hotpants

Hahah, visst är du, egoina, knivlisa och spiderchick m.m waaay bättre än kissie, men hennes blogg är ju så JÄVLA kul :D Jag älskar att bli uppretad av idiotier (som hennes blogg bygger på) och älskar att bli provocerad, både av hennes medvetna ryck och alla hennes uppretade läsares kommentarer!

Superfun the stormy evening när man man inte har bättre saker för sig ;)

2009-07-14 @ 01:45:05
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: apan

haha, ja det är väl antagligen det som är lite av grejen. skulle nästan vilja prata med henne för att se hur puckad människan är i verkligheten.

2009-07-15 @ 18:43:35
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0