Tjöta

Känns som mitt skrivande har blivit snäppet töligare. Har lixom inget häftigt att komma med direkt.Tyvärr.
Igår var jag på gruvolyckan o klippte Per och Evelina (bilder på deras nya frillor finns här), var gött att komma hemmifrån lite. Trevligt, och så tog evelina lite kort på mig, hon hade värsta fotostudion i lägenheten med gigantiska lampor o grejer. Haha, kände mig halvblind.


Tja, eftersom jag inte har något vidare att komma med så tänkte jag ta mig en tur längs memory lane;

Lördagen den 7:e juni 2003 kl 19:01

Idag kära vänner har jag och min kollega sudden varit på ”barnens dag” på mariebersskogen. Tyvärr räknas jag enligt lagen inte som ett barn längre, men det skiter jag i. Dem hade ju glass-regn. tyvärr fick jag inte nån glass så sudden sa; ”håll den här så hämtar jag en åt dig.” tyvärr hörde jag ”du får den här så hämtar jag en ny”. så jag åt upp suddens glass och hon själv fick ingen eftersom det var slut. tjaa.. man hör vad man vill höra.
 Igår var jag på brännboll. Jag hatar brännboll och alla sporter som man måste anstränga sig i. Men det sket jag i. Jag slog, slog och slog. och tillslut försvann bollen högst två meter framåt. Bollsinne? jatack.com. Till slut blev jag sur eftersom det ena laget fuskade hela tiden. Jävla fuskare. Man kan inte spela brännboll utan öl. Så jag tog en öl och tjatade senare på en vegetarian som utvecklade starkt hat mot mig. men det är ju sant, och det tror jag till 100% på: den man älskar, den äter man.


Herrejisses. sex år sen. Inte illa.
Hittade en video jag tyckte var skitrolig för sex år sen, och den var fan lika rolig nu. HAHA.


TATU - Malchik Gay

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0