Ont i röven.

Har extrema smärtor i arslet idag. Eller nej förresten, det var inte sant, inte I arslet utan vid svanskotan. Har knappt kunnat ligga på rygg eftersom jag kände mig som prinsessan på ärten, det låg något jävligt och klämde. aj aj.

Tror jag varit på sjukan och slajsat i arslet tre gånger nu. Sist fick en sjuksyster komma hem till mig och plåstra om mig varje dag i en månad. AJ. Tror att barnafödandet kommer bli en piece of cake jämfört med det.
Sist så dränerade dom skiten eftersom jag hade en aslång fistel-gång (tistel är en växt va?) ett par centimeter in i köttet. Jävla äckligt. Men det som är bra är att varje gång jag får ont i röven nuförtiden så dränerar det sig själv. Tror jag. Gör asont, klickar till och sen forsar det mängder med blod ut.
Var hos doktorn för nåt år sen o kollade skiten, men dom sa att dom inte kunde göra något. Kul att få vrålont i röven varannan månad i resten av sitt liv.

Oj. Hoppas inte ni äter frukost nu förresten.


Kommentarer
Postat av: Emma

Krya på dig gummsan! Och länka detta vidare är du snäll http://ladychampagne.blogg.se/2009/october/det-har-ar-viktigt.html

Postat av: Sara Hell

a what-what????

2009-10-20 @ 16:43:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0