Jätte rolig.

Igår vare drag kan jag säja er! Tyvärr så tycker jag att det är skitkul att filma allt jag gör på fyllan, vilket resulterar i fyllefilmer som faktiskt gör att jag kommer ihåg allt. Lite för mycket kanske. Hittade en film där jag frågar Hannill ifall hon kunde tänka sig att bajsa i fontänen. Hysteriskt roligt då - lätt förbryllande idag.

Nåväl, fett med roligt var det igår! Vi dansade, och dansade, jävlar vad vi dansade! DJ:en var skitbra! Jag är faktiskt grym på att dansa. Så grym att folk kommer fram och säger det. Haha. Igår kom det fram en karl på toan och sa att han hade checkat in mina sköna dansmooves och att jag absolut inte fick sluta dansa.
Haha.
Sen minns jag att vi satt och tjötade med ett gäng karlar, och jag hade något jätteviktigt att säga, men ingen hörde mig och jag blev sur.
Och jag var fan inte alls så snäll som jag påstod i mitt fylleinlägg (om ni nu hann se det...), sparkade vid ett flertal tillfällen diverse folk på smalbenen och sprang iväg. Men det var mest för att folk trampade på mig.

Och eftersom jag filmade allt tog jag bara två kort på hela kvällen. Filmerna får ni inte se, över min döda kropp!


tja...ett kort när jag groomar. Ansiktsmask, färgar ögonbrynen, inpackning, (ser lätt tunnhårig ut, men det är bara utväxt. hoppas jag). Jävligt roligt kort.



och en osminkad hannill i soffan.


Peace!

Kommentarer
Postat av: Kaka

Woop, Hanna har kjol! :O

2009-09-20 @ 18:22:37
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: apan

ja! så söt så!

2009-09-22 @ 10:12:21
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0