Xuze moi.

Ursäkta "ettinläggomdagen"-veckan, är lite pissekattigt gjort av mig. Men för en gångs skull har jag faktiskt haft lite att göra, å dä ä ju göttah!

Jag brukar prata med migsjälv. Eller ja, prata är väl en överdrift, mer skrocka lite för migsjälv, som en liten tomte, "hoho, hihi, åh vilken fin bil. ho ho", typ. Och ibland glömmer jag att jag faktiskt är bland folk och utövar då verbalt överflöd, helt utan att jag tänker på det. Förut råkade jag trumma skithögt på bussen. Dumt. Och sådär har jag hållt på hela veckan, skrockar gott för migsjälv, mumlar och sjunger om vartannat.
Och pratar jag inte med migsjälv, så är jag annars expert på att säga massa skitsaker som inte alls passar in i sammanhanget, eller har någon speciell poäng alls.
Som förut idag (efter en vild diskussion om småhundar):
- jag tror att min moster hade kaniner förut.
- Okej?
- ja... dom gnagde sönder sladdarna.
- okej?
- japp...


När jag bodde i Västerås gjorde jag även misstaget att prata med bilar flera gånger, "haha, neeej, men kör du, HAHA, ja det går bra. Gul bil, rött kort" Rätt trevligt, ända tills jag insåg att jag sa allt HÖGT, och folk brevid mig hajjade till lite (eller försökte att inte göra det).


Mina tänder gör ont. Japp.





Kommentarer
Postat av: Emma

Haha du vet att man har ett frislag på personen bredvid när man ser en gul bil?

2009-09-04 @ 08:46:02
URL: http://ladychampagne.blogg.se/
Postat av: Sara Hell

haha pissekattigt, veckans ord! ;)

2009-09-07 @ 21:05:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0