The game.

Hittade ett konstigt forum på nätet förut som jag har plöjjt igenom. Sidan heter Sweseduction och är ett slags raggningsforum, där killar som gillar att ragga delar med sig av sina tips helt baserat på böcker som "The game".

Killarna är väldigt övertygade om att den här tekniken funkar. Man ska dissa, förvåna, ljuga vilt och sätta tjejen i underläge för att fånga hennes intresse. Och tja, det verkar ju funka på vissa brudar, säg 18-åringar som just insett storheten i krogen. Men ärligt talat, skulle en karl komma fram på krogen och verka dissig och otrevlig för att sedan försöka spå i mina händer (viktigt med kroppsberöring) hade jag fan daskat till karlfan.

Tyvärr pöjker, jag har fan varit med i spelet för länge för att inte tro ett skit på att det funkar. Raggningsrepliker eller överdriven självsäkerhet märks på en gång hur väl inövat det är.

Snedvriden verklighetsuppfattning om hur lätt det verkar bli att få ligga, och det här lockar tydligen en mängd moppepojkar med fjun. Smart av Neil Strauss (författaren till "the game") att skriva en bok som tilltalar 50% av världens befolkning. Han lär ju vara stenrik.


"
"

Citat härifrån (vilket för övrigt är den mest idiotiska inlägg jag någonsin läst)

Undrar om han baserar det här på egna erfarenheter eller om skrället har blivit lobotomerad (eller sett på för många p-rullar?)?
Klart utseendet spelar roll, men vem fan väljer en partner efter utseendet? Ärligt talat? Det är fan inte logiskt. Gillar man någon så blir denne snygg automatiskt,  och skönheten ligger ju faktiskt i betraktarens ögon.
Dessutom har jag märkt att utstrålning spelar ännu större roll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0