Är det en singelblogg?

Is it a bird, is it a plane, or is it a singelblogg? Vettefan. Har hört från delade källor att vissa följer bloggskrället för att få läsa om mitt vilda singelliv.

Okej. För det första: jag är ingen vild singel. Eller ja, kan bli sjövild ibland efter ett par öl. Har i princip gett upp dejtandet och lever i celibat. Typ. Vet inte om det är självvalt eller ej, finns bara skräp på krogen, eller så är jag lat och kräsen. Kanske är bådeoch.

Men krogdjur kan vi väl alla instämma att jag är, mer eller mindre.

Så, idag listar vi (=jag) karlstads bästa krogar!!!



Ja, vafan trodde ni rå? Jag gillar Koriander. På koriander kan man hitta soft folk, Peter Siepen, sveriges bästa drinkar och skojjiga bartender. Ibland spelar dom även rätt bra musik oxå. När man är äldre än 20 bast så känns K som ett bra val, där slipper man snoriga dretonger, tackolov.
Dessutom flockas även innefolket där, vilket skrämmer mig lite. Men ändå. Koriander 4 king!



Älskade ankan när jag var yngre, hängde fan där jämt. Då var alla äldre, halvcoola rockare där, nu är jag äldre och alla yngre, men det är lite som att gambla när man går till ankan, antingen får man svinkul, eller så blir man ihjälklämd.


Lördagsklubben @ Bluemoonbar. Har bara varit där ett par gånger, men jag börjar gilla det mer o mer! Jävligt blandat med folk, heldrapererat och rött, lite som en rysk porrklubb, vi gillert! Stort minus för bartendrarna som är lätt snåla.


Och så vidare. På sommaren är även ankdammen (vid hamnen) öppet, rätt najz. Och så har vi tempel, nja, som endast känns dyrt och onödigt.

Klubbar jag är nyfiken på: Guldapan. En electro/house-klubb!!!!! Låter ju sjukt bra. och spännande, värt att spana.
Båten! ej varit på. Men det är en...båt. vid land.

Kommentarer
Postat av: Krille

Tjena Apan

Tänkte bara meddela att du hänger på helt fel ställen. Du har fan inte ens testat det bästa stället än! Dom spelar bäst musik, det hänger inga jävla dretbrudar i drethöga skor, utsikten är outstanding, närhet till en gräsmatta (hångla på gräs [o la la] är klart bäst (-: )

I Lördags såg jag två killar på Teaterbron från dansgolvet, snabbt hoppade jag iland och tog nöra kort, klicka---> http://farm5.static.flickr.com/4135/4772746192_fe518b994f_o.jpg



;)

2010-07-08 @ 00:36:59
URL: http://karlstad.wordpress.com
Postat av: apan

äre bishop eller?? härlig bild hörrö! haha! :D

2010-07-08 @ 12:08:46
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Krille

"snabbt hoppade jag iland"



från Bishop -nEJ!

från BÅTEN -jAA!

2010-07-09 @ 01:31:50
URL: http://karlstad.wordpress.com/
Postat av: apan

ahaaa, bååååten. Pråmen var ett bättre namn, inte lika förvirrande. :(

ska gå dit o kolla nån gång!

2010-07-09 @ 10:37:03
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0