Dag 03 – Mina föräldrar




Det här är min pappa. Han heter Tomas.

Pappa är en snäll, rolig, rastlös karl som jobbar på tok för mycket för sitt eget bästa. Han är någon slags snickare och har nyligen fått ett nytt jobb. Om jag ska vara helt ärlig så fattar jag inte riktigt vad han gör i sitt jobb, men jag vet att han reser runt och bygger grejer lite överallt.

När jag var liten försökte pappa prångt få mig intresserad av fotboll av något slag, tror det grundar sig på att pappa var en jävel på rugby som ungdom.
Nåväl, det bollades med apelsiner, jag fick spela klassfotboll och tjejfotboll, och det slutade alltid på samma sätt. Jag stod i ett hörn och tryckte, plockade blommor eller gjorde självmål till lagets stora förtvivlan. En gång fick jag tillochmed vara målvakt, big mistake! När bollen kom farandes ställde jag mig vid stolpen och tja, det blev mål. Och min fotbollskarriär var finito.



Här har vi mamma i en peruk. Hon har alltså inte dreads utan är blond och fluffig.

Hon heter Inga-lill och jobbar som fritidspedagog. Innan dess var hon frisör i ett par år, och öppnade faktiskt Karlstads första drop-in salong! Man blir ju som sina föräldrar sägs det... hehe!!

Mamma är som mig, rätt fåfäng och oftast snygg i håret. Hon gillar kläder och inredning, ni ska se hennes lägenhet! Det är som att gå rätt in i en inredningstidning, lovar!
Mor har alltid sagt till mig att "hon inte bara är en mamma, utan en PERSON oxå", vilket jag tycker är bra, oftast ser ju sina barn sina föräldrar just som enbart föräldrar.

Mamma är lite orolig av sig, själv kallar hon sig för "realist" (vilket jag anser bara vara ett annat ord för "pessimist"), hon är rastlös och har svårt att sitta still i mer än fem minuter. Och sådär är ju jag oxå.
Jag är en riktig morsgris och tycker att jag kan prata om det mesta med henne, hon ger alltid stöd och visar att hon är där och så är hon en riktig kämpe! Hoppas att jag blir som mamma när jag blir stor. :)))


Jag är inte speciellt lik någon av mina föräldrar till utseendet, jag har nog ärvt här och där av båda mina föräldrar. Har pappas lugn, men blir jag förbannad blir jag jävligt förbannad, av mamma har jag ärvt rastlösheten och kreativiteten tror jag.







Kommentarer
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Det var roligt at läsa om dina föräldrar.

2010-11-29 @ 16:50:56
URL: http://ninaruthstrom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0