Skärp dig!

Hade feber inatt. Och imorse. Drömde i vanlig ordning halvskumma feberdrömmar. Satt och diskuterade skärp med Kristin (i drömmen alltså). Kristin hånade mig för att jag var för fet för skärp, medans hon var så smal. Blev lite sur.
Idag använde jag ett skärp.

Efter feberdrömmen febrade jag mig upp ur sängen och febrade till köket. Jag är inte helt säker på om jag var helt vaken eller om jag yrade som en tok, för köksbesöket är lite luddigt. Kokade ett ägg. Sen ringde alarmet, och jag hade (håll i er nu) kokat TRE ägg. Jag blev så chockad över äggen att jag bara stod o stirrade. När, var och hur bestämde jag mig för att koka tre ägg? Hade jag förväxlat dag med kväll? Ingen vet.

Har dock varit på jobbet som en dukti flicka ändå. Slabbade i mig litte värktabletter och hatade livet istället. Har ej råd eller tid att vara sjuk nu.
Tackar ödmjukast Hannah för ingefära-tipset. Skall testa. Har för mig att ingefära smakar skit dock. Eller så var det jättegott. Hursomhelst minns jag att det smakar typ Asien.


classic BP-bild.

Kommentarer
Postat av: Eva Juhlin

hej där Eva heter jag! Jag kom in på din blogg av en slump och såg det här inlägget. Jag är själv betydligt fetare än vad du ser ut att vara och jag använder mer än gärna ett brett snyggt bälte i jeansen! Våga vara stolt över kurvorna och låt skärpet sitta även om magen putar tycker jag! Visa gärna några bilder på dig i bälte : )

2012-01-01 @ 12:41:35
Postat av: apan

du kan va lugn, jag tycker inte jag är fet, eller att det är något fel i att använda skärp, utan det var bara en dröm som sagt! :)

2012-01-01 @ 18:58:50
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0