"nåt gôtt te kaffet"

Är ju en riktig jävla sockerjunkie. Det är därför det funkar relativt bra med LCHF för mig.
Har dock ingen självbehärskning överhuvudtaget (vilket alla andra lchf-are verkar ha) och vräkte i mig jävligt mycket godis, brö, körv osv i helgen.
Fan. Då blire lixom på ruta ett, igen. Vill sätta i mig en korg med sockerlindat bacon, kexchoklad, chokladslungat kaninkött. MMM SOCKER!!!

Sen är jag tillräckligt smart för att inte ha socker hemma. Hade ju en tub med kolasås för ett tag sen. Funkade ju sådär, fick världens sockersug och flötade i mig halva tuben, tryckte in det i munnen samtidigt som jag stönade likt en porrstjärna. Sugar sugaaah bäjbäbäbäjbääää.

SÅ, när det suger sådär i min inre sockerapa och jag glor in i kylskåpet i en kvart för att hitta nåt spännande, så gör jag inte det. Hittade en stackers soltorkad tomat som jag gnagde lite på förut.
Minns ej om jag hade någon poäng med det här inlägget överhuvudtaget.

Öh... Har ni något tips på grejer som är halväckliga/halvgoda och som man kan gnage på te kaffet?

Kommentarer
Postat av: Sara H

fullkornsskorpor, torkad frukt, nötter, solrosfrön, yoghurt med honung/bär/frukt/nötter - men bara lite då för att det ska vara lchf!

2011-10-24 @ 22:10:42
Postat av: apan

fullkornsskorpa you say? det skall kollas upp!!

2011-10-25 @ 20:31:12
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Karin

Har du prövat Wasas knäckebröd med kanel i? Lär väl vara nyttigare än kolasås ;) Dadlar annars!

2011-10-26 @ 10:11:12
URL: http://incredibleheebiejeebies.blogspot.com
Postat av: JennyB

Dämpar sötsuget med sån därn päron-keso. Man kan damma på lite kanel också och skotta i sig en burk, sen är man mätt och glad.

2011-10-27 @ 19:58:22
URL: http://rymdpromenad.blogspot.com/
Postat av: apan

Karin: dadlar smakar röv! :( men knäckebrödet lät ju gött. Undrar om det funkar lika bra med vanligt knäckebröd som man kanelar?



JennyB: Kanel is the shit alltså? Päron-keso!!! Har länge varit skeptisk mot dom där frukt-kesona, men kanske får göra ett försök då!

Hittade ett gött recept här (http://frukostera.blogg.se/2011/october/som-ostkaka.html#comment) som jag tänkte testa! Lät oxå smaskigt!

2011-10-27 @ 20:21:26
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0