Nya saker/birthday

Idag testar jag ett nytt recept. Varje gång jag gör något nytt i matväg råkar jag alltid överdriva. Som nu, det stod "en gnutta kanel", varav jag tappade locket och det flappade kanel överallt. I köttfärsen!! Om ni har tur så kommer det spännande exotiska receptet upp på matbloggen senare!!

Igår fyllde ju undertecknad 27 bast (måste fan ta bort det som står på min presentation här brevid nu, ser fan inte alls ut som 18 längre, hoppas jag).
Vaknade som ett barn på julafton - astidigt. Tyvärr fick jag ju ingen frukost på sängen eftersom jag inte har någon butler än, så jag fick snällt göra min egen jävla frukost.
Knallade till jobbet och kände mig väldigt högfärdig och mogen, min ålder till trots. Även fast mamma kallat mig för "27" sen ett halvår tillbaka.

När jag kom in i fikarummet stod det presenter på bordet!!!!!!!!!!!! Jag dog av lycka! Älskar presenter. Fick jättefina röda saker av Madde, blockljus, röd plånbok och rött läppestift! underbart.

så jela göllit!
senare kom sara, och jag fick ett kinderägg, en trisslott och ett fint bambi-kort.

Eftersom jag fyllde år åkte jag lite tidigare från jobbet hem till mamma och fick cheesecake!! Åt asmycket och snodde med mig en bit hem.
Av mamma fick jag handdukar, korgar, blommor och...öh. lampa tror jag. Asbra!

brorsan o mamma!! Önskar att ja fyllde år varje dag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0