fredagsfeber!

Tja!
 
Va har ni gjort för spännande grejer i veckan rå? Jag har jobbat. I onsdags fikade jag med en gammal internetkåmpis som jag inte sett på fem år! Vi träffades på internet när jag var 17 bast, då man fortfarande hade respekt för internet och hade lätt paranoia över internetpolisen. Hehe!
Han hade bott i japan skitlänge och kan nästan japanska. Rätt coolt!
 
Igår gick jag på den s.k "tjejkvällen" som mitticity ordnade. Vilken skit. Förra året bojkottade jag totalt när det visade sig att dom skulle ha "klackrejs". Ungefär som det låter, man springer ett rejs i högklackat och hoppas att man inte bryter något ben. I år hade dom skippat klackrejset men var inte så mycket bättre ändå. 
Men som jag skrev på fejjan, det är väl jättekul att dom anordnar något event i karlstad, sen att det just måste vara inriktat på "tjejer" fattar jag inte grejen med. 
Men dom hade ju bra erbjudanden o rabatter...såatte...
 
Idag gick jag ju till h&m som bjöd på jättegod frukost och 20%!!! Köpte ju jackan o skor. sen åkte jag till jobbet, fick feber, och åkte hem. :(
 
Imorrn ska jag på "smaka på värmland", en matmässa! Lär ju bli asbra. Mat är gött.
 
och här med två hövven!!

Kommentarer
Postat av: Ann-Sophie M

Jag höll med dig om tjejkvällen... fy fan vilket skit... ja.. när kan inte bara KD-kommun ha en vanligt event som är riktad till alla? Värdelöst.

Matmässan kommer du inte bli missnöjd med. Var på den igår... och några korvstånd fanns :) Allt inom matväg fanns också för den delen :)

Svar: Ja!! den var riktigt awesome!! mycket fölk o gegg dock!
din apa i etern.

2012-09-29 @ 10:13:31
Postat av: Diddi

Men se där! Läste din blogg sporadiskt får några år sen och så föll den i glömska men nu hittade jag hit igen! Bloggar inte själv längre så jag har ingen sköj adress att hänvisa till utan följer bloggar via bloglovin istället och nu är du på min följalista. Lika skojfriskt och snyggt bloggeri som vanligt ser jag, heja på!

Svar: en får tacke! sköjj att du hittat hit igen!! här är vi alla vänner!
din apa i etern.

2012-09-29 @ 15:49:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0