Båååtresa

Som ni har legat sömnlösa och funderat på hur fan vi hade det på das båt i fredags!

Nu ska ni få höra, det var sköjj. Mycket sköjj. Varken jag eller Madde hade några större förväntningar på kvällen, vilket antagligen gjorde den så mycket roligare.
Vi anlände ca klockan 18, slängde oss in i buffén och tyckte att varmrätten smakade skit så vi käkade asmycket förrätt istället. Jag råkade spruta räka i hela håret men löste det smidigt genom att gnugga våtservett i hövvet vilket resulterade i en väldigt toalettfräsch doft.
Efterrätten sket vi i och drack skitmånga öl istället. ( efterrätterna brukar ändå oftast smaka blä, en gång fick vi glögg-glass, hysteriskt äckligt)

Ner till hytten och fixa oss partyredo. Jag hade prickig skjorta och skitstort fluffhår. Peg bundy hade blivit avundsjuk.

Sen var det hästfest hela kvällen. Disco, dans o bärsen. Vi hittade ett gäng med småpöjker vi satt och tölade med, jag skällde ut en kille då jag tyckte att han mobbade en av sina polare. "VA SNÄLL" skrek mormor lina i guldloafers.
Gick fel på herrtoan ett par gånger. Tyckte väl att det var ovanligt mycket karlar inne på tjejtoan.

Madde fick en beundrare i form utav fcz-Tore (ni vet, fotbollsnördarna som blev coachade av Glenn Hysén?)
Jag skrattade så jag grinade och en snubbe kom fram och frågade hur fan jag mådde. Sen började snubben prata jävligt mycket om min skjorta så jag gick och la mig.

Hur jag mådde på hemvägen? Jag spydde som en fjortonåring som druckit sin första pava vin och kände mig väl pubertalstinn. Väldigt moget.
Men rätt värt ändå.
Tack gölle-Madde för en asbra resa! Snart igen!!! (OBS, inte för snart)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0