PATTARNA

Idag började jakten på BEHÅN. Att köpa behå är ett laddat ämne för mig. Laddat och ångestfyllt. Det jävliga med att ha stora pattar är att man hittar fan aldrig en snygg jävla behå, och gör man det så håller den i typ 2 månader.

Så idag sket jag i snyggheten på behån och gick direkt till tantaffären, och se på fan! Pattarna var i patt-paradiset, det fans fantastiska behåar i alla storlekar och rejäla som fan var dom.
Hittade en behå som var så rejäl att den kunde ha funkat som en polotröja. Hehe!
Men vill pattera ha en rejäl behå ska jag faktiskt unna dom det. Dyrt är det dock. :((((((

Mvh pattlisa


Kommentarer
Postat av: hogie

Det bästa och sämsta jag kunde göra var att åka till Shangri la i Sunne. Antar att du var på Walthers i stan? De är skitdåliga där! Change är bättre isf. Men iaf. SUNNE. Paradiset för pattar. 950 spänn för en behå... men jäklar vilken skillnad och vad skönt!! Du som har ett slitigt jobb måste nog ha en bra behå og! På tal om ditt jobb.. Blev lite störd på min frisör idag som inte rintigt svarade på vilket shampo man ska ha egentligen. Vilket
shampo ska man ha egentligen?! Mvh förvirrad och utdragen tjej -85.

Svar: walthers?? näpp, jag var på elfrida! och dom har ju fett många minimizers oxå som jag är jävligt förtjust i.change tycker jag är skit! Har varit inne ett par gånger men har aldrig hittat något.

Har hört vida rykten om shangri la, gick in på hemsidan och grinade. fyfan, 1000 spänn för en behå lixom. Där går nog gränsen. Jag tycker lixom 500 spänn är asdyrt!

Haha! det beror på, har du torrt/fett hår? problem med hårbotten? är du ute efter volym eller inte?
din apa i etern.

2013-04-25 @ 11:25:56
URL: http://hogieskill.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0