tjorren, disco, olja.

Tjaba!!
 
Igår var träkepsen på hela dagen. Eftersom den inte är framme lika ofta nuförtiden så blir det såklart ÄNNU värre, var en död sill hela dagen förutom ett kort avbrott då jag och smoofie gick till affären o köpte chipsen. 
 
Men i lördags var det sköjj! Hannill med entourage kom på besök och kampen om den bästa musiken höll på ett bra tag. Vi enades om Queen och oenades om all annan musik. Drog till Koriander och jag stod på scenen och skakade röv så gött jag kunde. Älskar dom där epelepsi-lamporna, känner mig som en mindre begåvad michael jackson då. 
 
Tröttnade tillslut på discodunket och gick till korvtjorren och hittade en snubbe att tjafsa med, i vanlig ordning lixom. Han hade ett storhetsvansinne utöver det vanliga och ville prata ut om sina problem. Och med mitt storasysterkomplex så skulle jag självklart hjälpa honom. 
jag; berätta för mig om dina problem!
killen; alltså... alla tjejer är jämt på mig. det händer hela tiden.
jag: eh...?
killen; det är skitjobbigt. men du hade kille va?
jag: ja. herrå.
 
Som sagt, storhetsvansinne i form av liten kille med keps. 
 
Idag = ledigheten. Vad har jag gjort? Smörjt in mig varsamt med olja. Tror det tog en timme. Hade storslagna planer om att lägga glapack i köket och glida runt som en säl en stund, men glömde bort tiden.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0