Ingen kommentar!

Hade fint sällskap i helgen i form av Sudden och Tuva. Tuva sprang runt och jagade katterna och jag och Sudden löste världsproblem som vanligt. 

Sudden nämnde att jag har "dåligt" med kommentarer på min blogg. Och det är ju inte så konstigt. Jag skriver oftast om vardagshändelser som är rätt halvtråkiga, typ "åt en körv igår, GÖTT?!", så ja, vad fan ska man kommentera på det? Typ "ok?!!!". 
(Skriver dessutom rätt osammanhängande ibland oxå, läs längre ner så fattar ni)

Jag skriver inte om världsviktiga grejer, det överlåter jag till proffsen. 
Den här bloggen somnar ibland och jag kan tycka att instagram är roligare. Och jag kan få lätt panik av att gå för djupt om migsjälv. Kanske är synd. Men jag har mer och mer kommit fram till att jag hellre skriver för migsjälv istället för andra. Kommer aldrig sluta skriva. 

Började skriva långa jävla noveller när jag var 12 bast, för det var så jävla kul! Den första var på 36 sidor och handlade om en cool tjej som hette Augusta, den längsta blev på ca 100 sidor och handlade om mitt och mina vänners liv på en öde ö. Haha. 
Då ville jag bli journalist, men insåg rätt fort att det verkade för svårt, så jag blev frisör istället. Hehe.




Kommentarer
Postat av: Malin

Ingen får kommentarer längre. Jag väntar på att bloggosfären ska omfattas av gilla-knappar och enkla rutor som man kan skriva fort i direkt i Feedly. Då kommer det braka loss igen skaru se!

Svar: Ja det vore ju fan något! Bloggish blir ett slags mini-twitter-Facebook!
din apa i etern.

2014-01-20 @ 12:24:31
URL: http://wahoonieshaped.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0