Några tankar bah...

Alltså det har gått två månader. Jag förstår inte det. Det känns som ett år samtidigt som det känns som att det hände för nån vecka sen. Är väldigt nöjd över att jag försöker skapa lite framtidsplaner och sådär, då får man fokusera på annat.

Lite allmänna tankar;

När jag ser folk i min närhet eller på typ fejjan som är preggo så blir jag svinnervös över att något liknande ska hända dom. Är jättejätteorolig. Och jag hoppas verkligen att ingen någonsin ska få uppleva det här.

Försöker få in vardagen i livet och bloggen mer. Vill inte vara känd som "hon som fick ett barn som inte klarade sig". Varken för migsjälv eller för andra. Jag är ju så mycket mer awesomness. 

Tänker på hur mycket tjärleeekk och asfina mail och kommentarer jag fått. Jag tror inte ni fattar hur mycket det faktiskt har har betytt. När man får höra att folk tror på en när man känner sig som en påse hundbajs gör väldigt mycket!! <333 

Funderar på en ny graviditet. Hela tiden. Konstigt att man längtar trots att man redan genomgått hell ändå? Fast ändå inte. 

Har jag berättat att samma sak hände mammas förstfödde. Hon gick till vecka 37-38 och fick reda hos bm att hjärtat inte slog. Hon fick aldrig reda på någon orsak, men å andra sidan fick man aldrig det på den tiden. 
Dock verkar det bara vara ren jävla otur att det faktiskt händer både mor och dotter. 

Har fortfarande inte fått obduktionssvar. Det gör mig ledsen. 

Går fortfarande hos kurator, inte lika ofta.  

Försöker peppa mig till att träffa brorsans barn, vill ju så gärna! Men det är nog det jobbigaste oxå. 

Smyggrinar rätt ofta. Men det känns ok, ibland känns det som att man unnar sig lite grin, luften blir alltid lite lättare då. 


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Du är så fin och tuff! <3

Svar: <3
din apa i etern.

2014-11-20 @ 20:49:01
Postat av: Sara

Fina kloka kärleksfulla du. Jag förstår att du gråter. Gråt så mycket du vill liksom. Jag grinar nästan varje gång jag tänker på vad ni fått gå igenom så fattar att du gråtit typ ett badkar fullt. Men är så imponerad av dig och dina tankar du delar med dig av här. Du är grym!

PS. Använder du inte whatsapp längre?

Massor av kramar

Svar: Aw, gölle du! <3 jo det gör jag! Eller har den installerad iaf...
din apa i etern.

2014-11-20 @ 20:58:28
Postat av: Karin

Kom och titta på henne när du är redo. Ingen stress 💛

Svar: Nä jag vet! Men jag vill ju så gärna!! Är jättenyfiken på'na!
din apa i etern.

2014-11-20 @ 23:30:13
Postat av: Anonym

Du är rätt bra du! /Iduberga

2014-11-21 @ 19:02:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0