Chiapudding
En grej som provocerar mig hårt är chiapudding. Jag har gett den här hippietrendade maten två försök, en gång i chokladform och en gång i annan chokladform.
Det är faktiskt skitäckligt. Trots att jag försökte gömma äcklet i vaniljkvarg en gång. Smakade fortfarande blä.
Så, har jag gjort fel eller ljuger alla som säger att det är gott? Gissar på alternativ nr 2.
Sitter (eller står) någon och läser detta som ärligt uppskattar chiapudding så önskar jag ett recept som ej smakar skit så lovar jag att testa igen. Tack.
Kommentarer
Postat av: Sudd
Vi äter så mycket chiapudding vi kan! Recept kan ordnas, återkommer strax!
Postat av: Lisa
Har aldrig smakat, men tycker att bara tanken på "pudding" ger mig rysningar. Är det liksom gele-igt och så i konsistensen? Tänker pannacotta, creme brulee och annat läskigt...
Svar:
din apa i etern.
Postat av: Anonym
ät chokladpudding istället! /n
Postat av: Malin
Kan ju tipsa om Karins konstgrepps oförsöknade test av chiapuddingen. (ursäkta om det här blir dubbelpost.)
Svar:
din apa i etern.
Postat av: Simkaka
Chiapudding
1 port
1 dl mandelmjölk
0,5 msk Baobab (köpes i hälsokostbutik)
1.5 msk Chiafrön
1 msk kokosflingor
Blanda allt ordetnligt, låt stå och svalna i några timmar i kylen. Ät sedan tillsammans med goa bär som hallon, blåbär eller jordgubbar.
(Vi har provat med typ kakao och jordnötssmör också, blev skitäckligt.)
Svar:
din apa i etern.
Trackback