Gravid igen?

Vet ni, efter att det här hemska jävliga hände så var det absolut första jag tänkte på att bli gravid igen. Och det är fortfarande typ det enda jag tänker på. 
Och med dom här tankarna kom lite skamkänsla. Typ som att jag vill försöka ersätta Jonna med ett annat barn. 
Men så är det såklart inte, för det är ju helt omöjligt både i praktiken och teorin. 

Och så har det känts som att det är helt förbjudet att tänka på ett till barn överhuvudtaget när jag ska vara helt förblindad av sorg. (Så är det heller inte).
Pratade med kuratorn om detta och hon sa att det var väldigt vanligt. Att många går i dom tankarna, det kändes skönt att höra. 
Men så är det ju skräcken oxå. Vi ville ju ha obduktion och då kollar dom henne, moderkakan och så har dom tagit blodprover på mig. Jag är skiträdd. Tänk om det är något fel på mig??? 
Eller om dom inte hittar något fel alls? Jag vet inte vad som är värst. 

Kommer oavsett vara asrädd ändå. Tur att man får extra kontroller och jag tänker aldrig i helvetet gå över tiden så länge igen heller. 

Bläh. 

Kommentarer
Postat av: Becka

Tänkte exakt likadant, och andra graviditeten var överjävlig, de e oundvikligt. Men när man får upp en skrikande bebis på bröstet är allt värt det.
Det händer ytterst sällan att blixten slår ner två gånger på samma ställe ❤️

2014-10-03 @ 22:19:43
Postat av: Kajsa

Inte så konstigt att du tänker så. Du har ju haft fokus på bebis i nästan ett år! (Eller säkert mer med tanke på att det tar upp mycket tid redan i planeringsstadiet såklart) Jag tycker det är sunt att du känner så. Och jag hejar med allt jag har för att ni får en ny chans snart. Kram fina du

2014-10-03 @ 23:27:36
Postat av: hogie

Sådär var jag efter missfallet. "Vi måste göra ny bebis - NU!". Mest för att jag tänkte precis sådär.. tänk om det är något fel på MIG och vi måste försöka igen och igen och igen så det blir nåt NÅN gång. Och skräcken när vi var gravida igen. Schmeeesus. Tycker överlag det är dåligt med kontroller när man går över tiden. Jag tyckte det kändes som att det var mindre vatten i magen. Men bm ba "Näääj då!". Sen på ul vid kontrollen vid överburenhet så "Oj, vad lite vatten". Jädra sjukvård att stressa en så.

2014-10-06 @ 11:49:47
URL: http://hogieskill.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0