Mammas lille gölliz!!

Åhh nu ligger lelle guldgrisen o söver på pappi. Mammi sitter i fotöljen o insuper lugnet. 

Idag knackade det på dörren, där stod en granne som vi språkat lite med, hon hade två kassar med bebisgrejer som vi fick. Sjukt mycket kläder i jättefint skick, gah! Fan vad fint av dom! Blev jätteglad. Hon hade även en hoppgunga och en babybjörn bärsele som vi fick köpa för en billig peng! igår fick vi även en babysitter till låns så nu har vi nästan hela babykitet känns det som. 

Babybjörnen var ju tyvärr inte ergonomisk, men Vide verkade skitnöjd ändå. Och jag kan äntligen ta mig ut ur lägenheten när Jonas inte är hemma. GULD!!!
Alltså Vide är än så länge kanske världens mest nöjdaste onge. Han nöjer sig med typ allt. Han älskade bärselen och babysittern gillade han oxå. Det enda jag tror han hatar är nog att bada, samt sova ensam i sin egen säng. 

Har även hittat fröjden i pysventiler oxå. Häromnatten var det stor skrik och panikfest. Vide stod för skriken och jag för paniken, lelle körven hade ont i magen. Testade en pysventil och bajset flödade, sen sov vi gött hela natten lång. 

För övrigt så har jag känt mig lite trött på vissa människor. Fan vad trist det är när folk väljer bort en när roligare grejer kommer upp. Sjukt trist att känna sig bortvald, men det kanske blir så när man får barn, folk gör hellre roligare saker än att hänga med en sleten morsa som luktar kräks. Jag vet inte. Lite ledsen och besviken ba. :'( 

Lillkörvens garderob. 

Gött o söve.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0