Hehehehe....

Ringde till kbab för att höra hur läget låg till med lägenheten (no pun intended) vi kollade på för någon vecka sen. Dom skyllde på semestern och att dom inte ens tagit tag i utvärderingen. NEHE. Funderar på att ringa varje dag och tjata. HUR GÅRE?? JA VILL HAAAA.....

Igår köpte vi en till jävla gräsklippare och jag tog ärevarv runt huset och kände mig rätt bra faktiskt. Jag gillar att klippa gräs med en gräsklippare. Man får resultat. Det är ju bra. Samma sak när man klipper en frisyr, då får man oxå resultat.
Vi var även på bio med ett par kompisar, vi såg jurassic world som inte helt överraskande handlade om dinosaurier. Det är fruktansvärt läskigt med utdöda urtidsdjur som lever, särskilt när dom äter människor, får fortfarande svår ångest av jurassic park 1, minns ni han som satt på toan och så kom en t-Rex o ba "NOMNOM"!!!! Måste ju vara det värsta sättet att dö på, att bli uppäten av en gammel dino. 

Snart stundar midsommar och hela veckan är väldigt uppbokad. Det ser ut som ett mindre helvete i stugan då vi renoverat ett rum och vi var tvungen att plocka isär våningssängen. Att plocka ihop den känns inte lika rock'n'roll lixom. 

Nog med babbel - nu ska jag kissa! 

Puss!

Kommentarer
Postat av: Ida

Vad tyckte du om Jurassic? Är lite sögen på att se den!

Svar: Den va jättebra!!!
din apa i etern.

2015-06-16 @ 12:05:18
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0