Ny vecka - nytt liv.

Check! I söndags åkte hela familjen hem.  Vi skulle egentligen åkt i lördags men jag drabbades av svår panik och vi fick vara kvar i en natt till. 

Nu är det alltså den första veckan som vi upplever som en familj med barn. Jag är sjukt hormonstinn och grinar lite hela tiden åt typ allt. 
Att ha fått barn är nog det sjukaste jag någonsin varit med om. Det känns jättemärkligt men ändå naturligt att han är här lixom. 

Så! Sömn är ju för övrigt en spännande sysselsättning som jag har hört att en del ägnar sig åt. Låter som en extremhobby i mina öron och inget vi lägger tid på alls. Förutom Vide då som lever discoliv och sover hela dagarna o partar hela nätterna. Dom senaste nätterna har det varit lägligt att somna 06.00. Hehe. Tror att jag älskar kaffe mer än körv just nu. 

Imorse var en trevlig dam från BVC här o vägde o kollade läget, vide hade gått upp i vikt och jag kände mig löjligt stolt. 

Jonas o tjockisen!!! 
BVC-damen nämnde vide som en hon ända tills hon hörde att jag sa han. Då frågade hon om vi visste könet när vi var gravida. Stackarn hade ju rosa på sig vilket alla vet är en dödssynd för pojkar att använda..

Kommentarer
Postat av: Lisa

Klä du Vide i rosa, men du vet att han troligen kommer tappa snoppen av det va?

En av Henriks släktingar förfasades när jag var gravid och hade köpt en blå-grönrandig body till den väntade sonen: "Men tänk om det blir en flicka ändå, då har du ju köpt den i onödan!"

Svar: Haha eller hur! Att folk är så hetsiga över färger är så himla konstigt ändå.
din apa i etern.

2015-11-10 @ 18:11:59
Postat av: Kajsa

Jag brukar köpa rosa grejer mest för att det är förbjudet, inte för att jag gillar't. *rebell* Får hjärnblödning på sånt. Många undrar när vi ska klippa Manfred, han ser ju ut som en TJEJ i sina långa blonda lockar. Snark. För övrigt, Vide ser så gooo ut! Vi har faktiskt köpt en liten present till honom så du kan väl smsa eller skicka din adress till mig på nåt vis? 0731422283 eller [email protected]

Svar: Är inte heller något fan utav rosa eller pasteller överlag faktiskt, fick ärva jättemånga kläder utav suddens ungar och det mesta var rosa. Jaja tänkte jag.
Men ungar med lockigt hår e så gulligt! Spara på dom! 😍
Men vad söta ni är, det hade ni ju verkligen inte behövt göra! Mailade min adress, puss på er!
din apa i etern.

2015-11-10 @ 18:47:09
Postat av: Fanny

Naaaaaw lille snutten då!
Jag rekommenderar skiftgång när man har bebis som inte vill sova. Jag sov massor på dan medan Finn var med sin pappa, så fick han väcka mig när det var matdags. Försök bara komma ut i dagsljus en kortis varje dag, för iaf jag blir lite knäpp annars.

Min favoritkommentar hittills är från en äldre dam i kyrkan som undrade om Finn var en tös eller en grabb för det syntes ju inte eftersom han hade en grön napp... (han satt i sjal då så det var typ det enda som syntes) För det är ju nappen som definierar sånt. Har köpt rosa nappar bara för att efter det.

Svar: Ja vi körde faktiskt skiftgång inatt och det kändes ju mycket bättre, tack för tipset! Man tänker inte klart alls nu känns det som, gah!

Men jäklar, en NAPP lixom! Men tydligen skitviktigt för folk o få veta.
din apa i etern.

2015-11-10 @ 20:05:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0