Åhhhh bebiz!

Känns som att jag knappt kan skriva här för det kommer bara bittra o griniga inlägg ur mig. Igår skrev jag t ex ett helt inlägg om mina nuvarande sovvanor som blev så extremt tråkigt att jag skämdes (opublicerat). 

ÅHHH igårkväll fick Rebecka sin lille bebis och jag såg bilder imorse och kände mig helt vansinnigt avundsjuk. Vill jättegärna ha skitstarka värkar som sliter sönder en lite och sen få en trevlig bebis på det. 
Den lille i magen hoppar runt som en groda och jag längtar ju helt vansinnigt nu. Känns helt surrealistiskt oxå, som att det kanske är lite dumt att jag tar ut allt i förskott och det kanske skiter sig nu med? Å andra sidan hade jag blivit vansinnig om jag gått o enbart förväntat mig det värsta hela tiden. 
Ja men snart så!!!!



Kommentarer
Postat av: Sara

Åh åh snart snart snart är det er tur! Är så nyfiken på vad det blir för en liten sötnos 😘 kram

2015-10-30 @ 14:06:07
Postat av: Julia

Hej! Jag kom in på dig blogg igår för första gången efter ett tips i en fb-grupp där jag sökte efter genusmedvetn bloggar eller typ någon som var klok och reko. Klickade mig in här och läste flera sidor. OBS ej stalker! Jag gillar det jag läser och håller mina tummar och tår att bebis i magen vill kika ut snart, spännande! :D

Svar: Häj! Va roligt att du hittade hit! Gött att du gillar! 👍 Men va var det för grupp då? Blir ju nyfiken!
Ja snart blire nog child! Gu va gött! Haha.
din apa i etern.

2015-10-30 @ 19:08:50
URL: http://juliasbullar.vimedbarn.se
Postat av: Becka

Om bara några fjuttiga dygn kommer du sitta å snosa på din bebis och gråta åt minsta lilla. Snart är det er tur, och det koller gå så bra !!!!

2015-10-31 @ 21:38:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0