Bwahahaha what?

Blir helt stöllig i hövvet när jag inser att vi har KÖPT ETT JÄVLA HUS!! Vad f-n har vi gjort lixom? Vi kan ju inget om hus??? 

Det här är ju inget "nytt o frescht" hus. Och det gör itna. Hade inte velat bo i ett nytt o frescht hus heller, har dock full förståelse för folk som vill bo i ett nyrenoverat hus, gött o slippa "visst" arbete. 
Men nu får vi ju bestämma själva exakt hur vi vill ha det! Tänk vad skitkul den dagen vi ska renovera köket lixom?! Exakt som VI vill ha det! Våran personlighet flyttar lixom in i huset med oss. Den tanken gillar jag.

Det här var ett billigt hus. 480 laxar i en laxask betalar vi och självklart är det ju en del töliga utgifter till det. T ex måste huset dräneras. Det är alltså fuktskador i källaren vilket är lite synn. Och dyrt. Tur att Jonas brorsa jobbar med dränering.
 ;)
sen behövs typ all ström dras om så småningom, vi behöver typ en ny panna (kanske pellets), skorstenen skall räddas och huset kanske behöver ett ventilationssystem pga att det är ett hus som är byggt med lättbetong (blåbetong?) och har kanske för hög radonhalt. 

MEN vi kommer antagligen att bo billigare än vad vi gör nu och vi betalar bara till oss själva, därför tycker jag ändå att det är en bra investering med hus. Plus att GU VA GÖTT MÄ UTRYMME! 

Hehe "retro" kök. ;))))

Är trött nu, hejdå. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0