Blw + Vide.

Håller på o kör blw med Vide. Blw står alltså för baby lead weaning och innebär typ att han får lära sig käka i sin egen takt, plus att han inte får någon burkmat eller puréer. Vi mosar inte maten utan han får samma mat som oss! 
Det är skitkul och jätteroligt att se hur snabbt han lär sig, han börjar verkligen få kläm på't. 

Nu sitter antagligen 75% av er o ba "men tänk om han sätter i halsen???". Grejen är ju att han antagligen kommer att göra det. Men det kan man göra med puréer med, och börjar man tidigare med matintroduktion så lär han sig snabbare att inte sätta i halsen då bebisar har kräkreflexen väldigt långt fram. Plus att dom löser det oftast själva genom att hosta eller spy.

Igår fick han yougurt. Det ångrar jag dock... 

Om någon är intresserad av blw så finns mer o läsa på blw.nu

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Ångrar fasen att inte vi gjorde det med Manfred. Han är så jädra kräsen, dissar all vår mat och vill helst äta burkmat trots att han är två (och typ inte varierande alls, vara tre olika sorter). Han kommer väl växa upp på smörgåsrån, yoghurt och banan stackarn. Aja, vi har ju snart en unge till... Gör om gör rätt? :D

Svar: Åh va synd! Jag hoppas ju att blw hjälper mot kräsenhet, men eh ja, det kan han ju bli ändå. Ja testa med bebben sen! Jättekul o görgött o slippa burkmaten!
din apa i etern.

2016-05-11 @ 10:12:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0