Lite dåligt.

Jaha nu var det visst fem dagar sen senaste nedsläppet. Vi kan ju försöka diskutera vad som hänt men jag minns inte exakt. Vad hände i helgen??? Har det ens varit helg? Är det helg nu? 

Idag gjorde jag antagningsprov nr 2. Jag hade taggat som fan o ba "nu jävlar!!". Intervjun gick svinbra. Var saklig och precis, glad och trevlig. Fipplade en onödig stund med kaffetermosen innan jag insåg att den var trasig. I såna situationer blir det inte bättre av att stå och prata högt med sigsjälv. Ska komma ihåg det till nästa gång. 
Ja o sen var det test då. Första testet gick "ok", svarade rätt på 61 av 80 frågor. Kunde varit bättre men, vafan. Sen läste en göbbe upp sju meningar 3 ggr vardera och vi skulle skriva allt korrekt. 
Men dom var så jävla svåra?? Tror jag klarade en mening. Om ens det. Det sket sig rätt rejält. Helvete. Blev så besviken. Blir nog ingen skola i höst. Så himla lessen... :'( 

På tal om skit så har jag insett att min mage ej pallar frusna bananer. Är jättejätteledsen över detta med. Igår gjorde jag nicecream. Asså man tar 3 frusna bananer, häver i asmycket kakao och mixar till glass! Blir fantastiskt gött. Men var uppe tre gånger i natt och trodde typ att det var magsjuka. Har fått ont i magen alla andra gånger jag ätit frusen banan. Så jag ska inte äta frusen banan mer. Smart!

Heh. Just det, när jag kom hem förut så var det en man på en jättegräsklippare utanför vårat hus o klippte gräset på andra sidan häcken. (Kommunens mark). Jag vinkade glatt som den glada räkan jag är o han vinkade tillbaka. Då kör han helt plötsligt ut på våran gräsmatta o börjar klippa för glatta livet. HAHA. Så himla otippat. Han klippte iallafall halva gräsmattan. Haha, kan inte  sluta skratta åt detta. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0