Fy för djur!

Rensade förrådet lite idag men såg en spindel som var lika stor som Mini (katten alltså)!!!! Jag blev så rädd att jag fick blodsockerfall och sprang upp från källaren - hämtade katt nr 2 som har lite mer mördaregenskaper som åt upp spindeln. 

Men fy fan vad stora dom jävlarna är! Spindlarna. Har ni sett en redig husspindel nån gång??? Jag hade aldrig sett en husspindel innan jag flyttade till hus. Dom är skitäckliga och jag är maniskt rädd för dom. 

På tal om läskiga grejer, gör era onger läskiga saker? Alltså häromdagen så satte sig vide upp i sängen och vinkade åt det mörka hörnet, sen vägrade han släppa blicken från hörnet, bara nödglodde. Det är inte första gången han gör svinläskiga grejer. 
Onger e creepy!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Maximus gjorde det... i skattkärr vinkade han flera gånger ut mot den mörka hallen... tyckte det va jätte läskigt.
och spindlar fy för dom... vi har ingen källare i huset så jag hoppas på inte alltför många husspindlar i huset... men säkert hundra i förrådet på gården sen... usch och fy. Henrik skrattar bara åt mig... dom är ju jätte läskiga och kommer äta upp mig en dag ;)

Svar: Men fy vad läskigt!! Det som är bra i lägenheter är att man kan skylla alla läskiga ljud på grannarna, värre i hus. ;) husspindlar är värst! Dom är skitstora!!!! Hade aldrig sett en så stor spindel förränns vi flyttade till hus, hoppas ni slipper dom!
din apa i etern.

2017-01-17 @ 16:03:32
Postat av: Ida

Vi va på vinden en gång och Tuva pratade om att det stod en tant i ena mörka vrån! Kollar alltid lite extra där när jag är uppe..

Svar: Men vad scary!!
din apa i etern.

2017-01-20 @ 16:56:39
Postat av: Ida

Vi va på vinden en gång och Tuva pratade om att det stod en tant i ena mörka vrån! Kollar alltid lite extra där när jag är uppe..

2017-01-22 @ 05:21:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0