Redken all soft heavy cream

Jag letar alltid efter den perfekta inpackningen, det är dock skitsvårt då jag är superduperkräsen när det gäller mitt risiga hårfluff. 


Senaste inköp var från Redken - all soft heavy cream.

Jag blev nyfiken då jag insåg att jag inte testat något alls från Redken, så varför inte?


Det jag söker i en inpackning är en relativt fast massa (den får absolut inte vara rinnig), gärna lukta gött, och förvandla håret till flytande silke. Min hårtyp är för övrigt frissig, tjockt som helvetet, lockigt och varken tunna eller tjocka hårstrån. 
Jag använder alla inpackningar på samma sätt: öser i toppparna och kammar försiktigt igenom håret i blött tillstånd, sen får det sitta i rekommenderad tid.

All heavy soft cream är fan fantastisk. Jag tror faktiskt att jag kan ha hittat min heliga Graal här. Den är fluffig, det är svårt att överdosera vilket gör den dryg.
 Efter att jag sköljt ur inpackningen känns håret så himla skönt och lent. Den känslan är kvar även när håret är torkat, känner mig nästan nyklippt. En del inpackningar lämnar gärna en äcklig hinna och håret känns fett istället, men inte denna! 

Har faktiskt bara gött mos o säga om denna juvel, blev faktiskt såpass imponerad att jag beställde både schampoo och balsam. Sa jag att den luktar gott oxå? 

5/5 apor! 
Pris: 183 kr
Finnes på: 

Lookfantastic.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0